Tack 2012, välkommen 2013!

Näst sista dagen på året. Och vilket år sedan! Fyllt av massor av härliga spaupplevelser, resor, intryck och funderingar. Igår hade jag med en artikel om en av alla dessa upplevelser i Expressen; från när jag var ombord på det nya fartyget Celebrity Reflection i oktober och testade deras spa.

Det har varit ett hektiskt år, inte minst på slutet. Mina två sista deadlines hade jag den 23 december. Med flit har jag försökt att hålla det nya året fritt än så länge för att hinna ikapp lite, jag har flera saker jag inte hunnit skriva om än…från sommarupplevelser på fina svenska spahotell till spabesök utomlands och om ett nybyggt spa jag nyligen var på i Dalarna.

Hoppas kunna återkomma till det någon vecka in på det nya året, men nu väntar förberedelser inför nyårsmiddagen vi ska ha här hemma.

Just därför kunde jag inte följa med ett väninnegäng idag till Sturebadet vilket ju annars hade varit ett underbart sätt att avsluta och fira in det nya året! Men, jag får nöja mig med ett stärkande bastubad här hemma istället vilket inte är så dumt det heller. Vårt nya hemmaspabadrum är nämligen på god väg att bli klart! Premiärbastubadet är redan avklarat. Arbetet med att välja ut material, bygga det och tips och annat ska jag också återkomma till.

Vi hörs på det nya året!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier