Vi byter regn mot regnskog

Spaokt2014
Havsnära med underbar utsikt från nya spadelen på YSB. Foto: Ystad Saltsjöbad.

Listan på inlägg jag ännu inte hunnit med att skriva är lång. Försöker klämma in lite välbehövlig ledighet såhär sommartid också 🙂 .

Samtidigt, när man befinner sig geografiskt mitt längs den svenska spakusten är det ju bara att passa på – idag beger vi oss därför söderut till Ystad där vi ska gästa ett av landets mest populära anläggningar, YSB, även känt som Ystad Saltsjöbad!

Vi har ju varit där förut så jag vet att njutning av stora mått väntar…åtminstone är det vad jag hoppas på. Axplock ur programmet: i eftermiddag väntar en härlig massage, förhoppningsvis hinner jag lämna regnrusket innan dess och dyka in i någon bastu för att värma upp mig lite (brrr, fy vad kallt det är! Ska detta kallas sommar?!). Vem vet, kanske hinner jag även med ett dopp.

Senare ikväll blir det middag och imorgon träder vi in i tropikernas värld, Ystad Saltsjöbads sparitual The Creek med känsla av regnskog. Någonstans däremellan ska jag förstås också se allt det nya som de lagt till.

Behöver jag säga att jag ser fram emot det och att förväntningarna är på topp?!? 🙂 Missa inte att titta in igen för att läsa om vad vi tyckte och se bilderna.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier