Varmt välkomnande på Ystad Saltsjöbad

ystad-saltsjöbad-01
Entrén till Ystad Saltsjöbad. Foto. Kristofer Scheiderbauer.

När vi svängde in på Saltsjöbadsvägen där Ystad Saltsjöbad ligger saktade den mötande bilen plötsligt ner, vevade ner rutan varpå föraren sträckte ut handen och vinkade välkomnande. Vi blev förstås förvånade men saktade också in och såg då att det var Anders Nilsson, VD på YSB!

ystad-saltsjöbad-02

Det hela var förstås en slump, han hade inte legat och lurat i buskarna för att invänta vår inkomst, men ett sådant varmt välkomnande kändes ändå väldigt ”YSB”, vi har alltid känt oss väldigt välkomna där!

Förra besökets sailor-klädda väskbärare fanns inte denna gång men incheckningen gick ändå smidigt och vi bar sedan upp bagaget till vårt dubbelrum. Trodde vi. Nog för att Ystad saltsjöbad har trevliga rum, men inte ens dem har SÅ stora dubbelrum.

ystad-saltsjöbad-03

Det spatiösa rummet med soffgrupp, sminkbord och inbjudande dubbelsäng hade tre stora fönster mot havet varav två med dubbeldörrar. Badrummet var lika läckert. Från bubbelbadkaret kunde man se både utomhuspoolen och havet och det fanns även separat mosaikkaklad dusch, handfat, bra med avställningsytor och annat trevligt. Senare fick vi veta att vi hade fått bröllopssviten! 🙂

Jag ville egentligen bara stanna och njuta av ljudet från havet och mumsa på välkomstgåvorna (bubbel, frukt och choklad från Österlen!) men vi hade en behandlingstid att passa så vi bytte om och begav oss snart till spaavdelningen. Mer om massagen i nästa inlägg…

One thought on “Varmt välkomnande på Ystad Saltsjöbad

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier