Diamantpoolen och spaträdgården, två nyheter på Särö källa

Bild: Säröhus.

Säröhus är ett hotell med spaverksamhet på västkusten. Hotellet är beläget på Särön, endast 20 minuter söder om Göteborg eller 10 minuter från Kungsbacka. Förstås är det ön som gett namn åt verksamheten. Här möts hav och naturreservat, lugn och harmoni.

Hotellets spaavdelning går vid namn Särö Källa. Här investerade man nyligen i en ny relaxpool med glitter och glamour som röd tråd. Poolen är byggd i glittrande glasmosaik och har därför fått namnet ”diamantpoolen”. Upplevelsen kombineras med kristallkronor och eld.

Nedsänkt i diamantpoolen finns sex relaxstolarna som bjuder på en kittlande kombination av vattenstrålar och champagnebubblor.

Glittriga diamantpoolen och soliga spaträdgården

– Vi hoppas att våra kunder uppskattar vårt senaste tillskott i spaavdelningen. Här är tanken att du tillsammans med din partner eller vän njuter av en avkopplande stund eller varför inte med en kollega efter det där långa mötet, säger Viktoria Dahl marknadsansvarig på Säröhus.

Vid sidan av den nya diamantpoolen finns flera andra avkopplande faciliteter på Särö källa. Inomhuspoolen håller 37 grader. Över poolen hänger en kristallkrona som adderar till atmosfären. Man kan även simma ut till utepoolen där ett snäckskal öppnar sig när man kommer simmande. Deras inglasade ångbad har utsikt över poolen och havet. I deras soft sauna är temperaturen är något lägre (75 grader) och luftfuktigheten cirka 25 procent.

På Särö källa finns även en infrabastu, fotbad, isfontän och regnduschar. Vid fint väder kan man även gå ut i deras nya spaträdgård och njuta där i den friska luften.

– Vi på Säröhus är också mycket glada över vår mysiga spaträdgård som vid fint väder bjuder in till en härligt stund med utomlandskänsla. Här vill vi att kunderna skall njuta av ett glas bubbel, hänga i hängmattorna, läsa en bok i en av våra solbäddar eller svalka sig i regnduscharna, fortsätter Viktoria.

En spaentré per bokat dygn ingår. Under pandemin behöver man också boka tid i Särö källa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier