Sommarens bästa häng: Falkenberg Strandbad?

White party à la Caribbean!

Jag har en hel lista på svenska span jag vill se och återbesöka i olika syften. Ett av dem är Falkenberg Strandbads spa, men jag får vänta tills det är klart förstås. Just nu, och sedan en tid tillbaka, har en del av konferensavdelningen tagits i beslag för att omvandlas till ett 1000 kvm stort sinnligt spa. Atmosfären ska följa hotellets övriga koloniala stil.

Yes…håll en till mig tack! 🙂
Rent och enkelt – skön stil och något att anamma för den egna terrassen i sommar kanske.. 😉

Det är inget litet ombyggnadsprojekt det här, 30 miljoner investeras. När jag tittar på bilderna på deras hemsida blir jag bara så lockad! Det ser riktigt läckert ut! Visst, än finns inga bilder på spadelen, men man kan ana stilen genom att kika i bildgalleriet från det övriga hotellet. Rent, fräscht, väl genomtänkt – och tilltalande! Mörka träslag, takfläktar, verandor, gungstolar och möbler i slitet läder…Tänk Västindien möter Hemingway! Och med tanke på att det inte blev något Karibien för mig i vinter (tidigare år har vi åkt flera gånger…) så kunde det vara en skön dos att få :-).

De trendkänsliga killarna bakom detta projekt är samma ägare som har YSB – det vill säga Ystad Saltsjöbad, ett annat spahotell i södra Sverige. Även där har de skapat en cool och trendig stil med härliga soffor och hörnor, sköna att slappa och hänga i.

I Falkenberg kommer den nya spaavdelningen bland annat att bestå av en lång pool längs havet, ett upplevelsespa samt en relaxavdelning med öppen eld. På sikt kommer det även gå att koppla av på ett stort trädäck mot havet. Men mer än så har de inte avslöjat. Behandlingar, produktmärken och så vidare återstår att se, eller kanske jag ska säga: att uppleva :-).

Till sommaren ska det vara klart, bara att boka in alltså om man vill vara först på plats på detta nya svenska strandnära spa!

Strandnära med skön bryggkänsla ger många sommarplus.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier