Bästa produkterna inför en stor fest!

Igår hölls en fantastisk resebranschgala på Grand Hotel i Stockholm. Det var Grand Travel Award som firade 20-års jubileum. Som jag skrivit förut var jag inbjuden att delta som prisutdelare i kategorierna Bästa rederi och Bästa internationella kryssningsrederi, en riktig ära som jag tackade ja till utan att blinka! Dum hade jag väl varit annars; vem vill inte ha bästa varumärkesexponering (dvs av mig själv :-)) inför 650 av branschens viktigaste personer?!

I alla fall, det var häftigt att vara med, eventet var superproffsigt och lyckat, stämningen var hög och mina 60 seconds of fame förlöpte väl tycker jag :-). För det var så länge jag hade på mig att prata innan jag skulle öppna respektive kuvert och förkunna vinnaren: 1 minut!

Det var många priser som skulle delas ut. I ”mina” kategorier vann Tallink Silja som Bästa rederi och Royal Caribbean som Bästa internationella kryssningsrederi. Bästa hotellkedja blev Clarion som ju mitt förra inlägg handlade om.

I alla fall! Med ett så viktigt framträdande ville jag inte lämna något åt slumpen… redan på eftermiddagen började jag med att gå igenom följande skönhetsprodukter:

• Tvätt o ansiktspeeling med Gatineau moisturising scrub; ger så skönt len hud utan att torka ut. Något stora korn kanske men de river inte.

• Fuktgivande gelémask från Termas Carthaginesas; den här produkten har jag köpt på plats på ett spanskt spa och den är bara såååå bra. Men – ta en motsvarande fuktmask vilken som. Fukt fukt fukt behöver vi såhär års!

• Ultimate wrinkle control fluid från Babor – serum som läggs lokalt där det behövs; denna får jag återkomma och berätta mer om. Spännande produkt!

• Energising Cream från Matis; har testat en längre tid nu som ni vet och jag är nöjd, den ger bra fukttillskott och min hud har inte reagerat.

• Beauty Flash Balm från Clarins; en gammal trotjänare som jag alltid tar till vid festligare tillfällen! Funkar toppenbra, man känner sig fräschare och det ser nästan ut som om man fått ett litet lyft!

• Sen en noga lagd make up med bland annat ID Bare Escentuals mineralpuder som bas, en fin glittrig rosa ögonskugga från Lumene, lite mörkare accenter från en trioskugga från Isadora och Fiberwig Volume Mascara, en favorit! Ger superfina fransar, täta och långa, samtidigt som den lätt tvättas av och löses upp i ljummet vatten.

Sen var det ju detta med deodoranten. Jag har ju nyligen gjort ett stort test av aluminiumfria varianter som ni vet, och nu tyckte jag tillfället var perfekt: krävande, garanterat svettutlösande och ett event då deon bara MÅSTE funka. Jag vågade och använde en av dem som fått bäst betyg i testet: Santes Crystal Deostick, ett alunstick som fuktas innan det smörjs på.

Ok och vad hände, fungerade det?!? Redan när jag anlände så hade jag blivit lätt fuktig, men bara lite så det var inget problem. Jag befarade dock det värsta att ”nu kommer det bara välla på och sen är det kört med lukt och allt…” men icke! Fukten försvann, all lukt uteblev och jag var bara sååå nöjd!

Otroligt vad bra detta stick fungerade! Rekommenderar det varmt. Enda kruxet är väl att man måste ha vatten för det ska fuktas före användning men annars – no problem, bara att köra på och vara trygg :-).

Jo det glömde jag ja, innan jag gick på galan spenderade jag 1,5 timme hos frissan också :-). Färgade, klippte upp håret rejält (åh så skönt det var, VARFÖR gjorde jag inte det för länge sen?!), fick det fint fönat… Har letat frenetiskt på nätet om jag fastnat på någon mingelfotografs bild men ännu inte hittat något att visa upp. Hittar jag så klistrar jag in det här i alla fall så ni får se :-).

ps. Mitt emot damtoaletten fanns ett glasskåp placerat fyllt med vackra, lockande spaprodukter från Raison d’Etre som också driver spaanläggningen på Grand Hotel. Kvällen tillät inte ett besök där men tack och lov bor jag ju i Huvudstaden så jag kan ju, och borde, ta mig dit snart för ett nytt besök.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier