Igår hade vi en fantastisk dag; solen lyste från en klarblå himmel och snön var fortfarande generös i backen och bjöd på mjukt motstånd som liknade lätt kristalliserad mjukglass i konsistensen!

Vi åkte kors och tvärs mellan Storhogna och Klövsjö och tog sedan igen oss på ett par fårskinn mot en sommarvarm stugvägg. Precis som det brukar se ut i turistbroschyrerna med andra ord! Tur hade vi också, idag är nämligen storyn en helt annan; vit mjölkig dimma som bjuder noll sikt.

Gårdagens utomhusaktiviteter avslutades även på ett riktigt idylliskt sätt; till vårt förfogande hade vi tre timmar i Storhognas fjällbastu, en söt liten timmerstuga med stor bastu, skifferklädd duschhörna och en het jacuzzi på terrassen varifrån man har utsikt över de sista nerfarterna mot hotellet.

Som grädde på moset fick vi slå oss ner framför stugans brasa där vi, inbäddade i filtar och sköna frottérockar, blev ompysslade och fick njuta av allehanda behandlingar som ansiktsmassage och mask, skalp-, fot- och handmassage.

All den där friska luften, solen, den avkopplande fjällbastu-stunden och ännu en välsmakande trerätters middag med passande drycker, var rena sömnpillret! Vi sussade gott hela natten i de sköna sängarna.

Nu väntar en stenmassage på mig innan det börjar dra ihop sig för hemfärd…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier