Roliga spauppdrag och vikten av olja!

Dagarna går i flygande fläng och jag har fullt upp med olika spännande spauppdrag här!

Igår blev jag intervjuad om spatips till en kommande artikel i Cosmopolitan, för en stund sedan satt jag och redigerade en kul spaartikel jag själv skrivit och som ni kan läsa så småningom i en av Amelias specialtidningar till våren, och efter lunch ska jag fortsätta att planera tema, faciliteter och upplägg för det spa i Stockholms närhet som ska renoveras och som gett mig i uppdrag att komma med förslag på hur. Rena drömuppdraget, I know…!

Utöver allt detta roliga sörjer jag att mitt Reparing Retinol Serum från Möllevik/Dharmazone tog slut i går kväll, särskilt som det uträttat små underverk för min hy: den har blivit babylen, allt knotter och utslag har försvunnit och dessutom har sebumproduktionen verkat stabiliserats på ett mirakulöst sätt jag aldrig varit med om förut…
Det kan förstås ha att göra med graviditeten, fast efter vad jag läst överallt ska man få fetare hy av det och det har jag då absolut inte fått.

För den som inte har en Möllevik-återförsäljare nära, så går det att köpa oljeserumet via Dharmazones webbshop, 549 kronor kostar den för 15 sköna milliliter.

Olja, olja, olja – jag säger bara OLJA (vegetabilisk så klart!), det är det enda jag använder så här vintertid speciellt. Kanon för torr hy som behöver en extra kick! 🙂

One thought on “Roliga spauppdrag och vikten av olja!

 1. Hejsan jag skulle gärna vilja beställa boken Spaterapeuternas budord och undrar vad den kostar?

  Tänkte även lämna in ett inköpsförslag till skolan (Örebro universitet Hälsoakademin)Där vill dem ha denna information.

  Titel
  Författare
  Upplaga
  År
  ISBN
  Övriga uppgifter
  Pris
  Tillgänglighet

  Hälsningar Lesly Valencia

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier