Flamingopartyt är i full gång. Hela Finlands grädda trängs i komplexet, sippar champagne och drinkar men det enda jag är hög på är spakänslor! Jag blev nämligen insläppt före alla andra redan vid lunchtid idag och fick träffa the spaguru himself; Paul Haslauer (wow, vilket möte, vilken energi, jag är frälst!).

Paul Haslauer har arbetat med att utveckla spakoncept i över 40 år och resultatet finns idag på cirka 7000 spa världen över. Ett par av de senaste fick jag testa idag, efter ett litet program Paul hade satt ihop särskilt för mig, hur lyxigt kändes inte det…den ena underbara behandlingen efter den andra…fantastiskt!

Den som vill uppleva något verkligt annorlunda bör göra ett besök hit. Flamingo Spa & Wellness är förstås häftigast men det finns också ett CenCei Oriental Spa som jag ska testa imorgon och något som heter Wellness klinik. Praktiskt är att bo på det splittnya Sokos-hotellet här i samma byggnad, det är bara att trycka på spa-knappen i hissen så åker man rakt ner i himmelriket, vilket jag också ska göra strax. Av alla VIP-inbjudna gäster till den här invigningsfesten är vi nämligen några lyckliga som får access (för mig gång nummer två idag…) till spa och wellness-centret. Jag ska sikta in mig på bastuna nu; det finns till exempel en med granris och en ångvariant med örtkuddar. Paul har också lovat mig ett besök i rasulen!

One thought on “Paul Haslauer ger stjärnglans åt finskt spaparty

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier