Ny spachef på Quality Spa & Resort Strömstad

Anna Sporre (tidigare Janson), ny spachef på Quality Spa & Resort Strömstad.

Strömstad har ny spachef sedan i maj i år; Anna Sporre. Anställningen är en riktig fullträff, Anna jobbade tidigare som Decléor-utbildare på Dermarome och har alltså superkoll på allt som rör märket. Det passar ju extra bra nu när Strömstad spa gått över från att heta Flow Saltwater Spa till att bli Decléor Aroma Spa; Nordens första renodlade Decléor Spa. Som hand i hansken faktiskt!

Anna jobbar nu med att ”decléorifiera” spat från stil till att alla terapeuter ska kunna utföra behandlingarna i sömnen mer eller mindre! Trygga terapeuter ger trygga kunder, menar Anna som hoppas kunna öka produktförsäljningen också tack vare att märket är så välkänt.

– Skillnaden mot andra spa och behandlingar är att våra terapeuter aldrig lämnar rummet eller kunden, förklarar Anna Sporre. Dessutom ska kunden slippa lyssna på och bli störd av sådant som rinnande vatten. Vi använder bara vatten en gång som vi redan hällt upp i förväg, sedan jobbar vi med varma handdukar. Det är full uppmärksamhet på kunden för att kunden ska få det den betalar för!

Själv har jag känt en viss ambivalens mot att allt fler spa arbetar med Decléor. Dermarome växer sig allt större och slår med sina muskler ut mindre märken och spainriktningar. Visst är det fantastiska produkter och sköna behandlingar, men jag gillar samtidigt mångsidighet och variation. Jag tror det är bra för branschen. Och om Vera Karlsson åker en helg från sin hemort med Decléor-salong så är det väl inte så himla kul om spahotellet hon kommer till också har samma saker som hon hittar hemma? Nu är det ju tack och lov ingen risk på Strömstad eftersom de har hela behandlingsmenyn och därmed även sådant som ingen annan i Sverige gör, men ni kanske ändå förstår vad jag menar?

Hur som helst var det ändå spännande att höra Anna berätta, hon sa många kloka ord och jag är övertygad om att spat under hennes ledning kommer bli en stor framgång. Och nu när jag fick nya egna Decléor-upplevelser så var det ju som jag också skrev väldigt svårt att värja sig och stå emot de underbara dofterna…. 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier