Spa By Us – Baborsalong i Stockholm

Trodde ni att blogginläggen uteblivit ett tag för att jag inte har något att skriva? Nej, så bra :-). Som vanligt myllrar det av spatankar och idéer i huvudet, men just nu sitter jag i ett riktigt jobbrace och har knappt tid att gå utanför dörren.

Förutom en drös resetexter som jag producerar till Norge, skriver jag spatexter till höger och vänster, bland annat i form av en jättespännande artikel för Amelia som kommer ut i höst! Jag ska självklart tipsa er som är nyfikna när den är ute :-).

Ett par rader måste dock nämnas om dagens aktivitet: jag ska besöka stället Spa By Us som ligger på Riddargatan i Stockholm. Det är en spasalong med jättefin Babormeny och härliga specialbehandlingar.

Jag tycker det är toppen att en salong äntligen satsar på Babor som de gjort (förlåt alla ni andra som gör det men som jag inte känner till, skriv genast en kommentar till mig så jag vet om er också!). Märket är riktigt bra och behandlingarna är fint komponerade till avkopplande och sinnliga upplevelser.

Tittar man på bilderna ser det verkligen inbjudande ut, så jag ser fram emot en skön och avkopplande stund där om ett par timmar medan regnet smattrar mot gatstenarna utanför….

One thought on “Spa By Us – Baborsalong i Stockholm

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier