Vintern har kommit med bitande kyla och rosor på kind. Nu om någonsin passar det att krypa in i bastuvärme och unna sig avkopplande behandlingar på något spa. ”Om man har tid ja och om man har råd ja” kanske du tänker då. Men allt handlar ju om prioritet, och dessutom finns det behandlingar i alla prisklasser och har man inte ens råd att lämna hemmet (eller vill pga den där kylan) kan man alltid stänga in sig i badrummet och göra en egen kur. Bjuder inte badrumsskåpet på minsta lilla ansiktsmask har väl de flesta i alla fall äggvita och honung hemma? En bra länk med tips på olika skafferimasker hittar du här.

Själv är jag nyss inkommen från en sådan där promenad som gett rosiga kinder och ska nu sätta igång med att packa inför ännu en härlig sparesa! Imorgon bär det nämligen av till Irland. Hoppas dock att jag har större tur än sist då min flight blev inställd pga flygstrejk. Sedan dess har jag försökt komma iväg länge till just Irland för att upptäcka deras spakultur, mitt intryck är att de har en hel del fint.

YR’s deo för 79 kr är ett fynd eftersom den inte bara doftar gott och funkar, utan verkligen lindrar klåda som utlovat!

På programmet står The Heritage i Laois, Ladies Level and Rain Spa and Wellness Clinic på Radisson SAS i Limerick, spa’t på The Europe i Kerry där också Muckross Hotel & Cloisters Spa ligger. Sist men inte minst ska jag besöka Inchydoney Island Lodge & Spa, som också verkar mycket spännande. Jag lär ha en hel del att skriva om när jag är tillbaka!

En sak jag definitivt ska packa är ersättaren till den kliande Nivea-deon som jag skrev om i ett tidigare inlägg i veckan. Nu har jag gått över till en deo-rollon från Yvonne Ryding som har visat sig vara helt suverän! Den har en underbart mild doft, innehåller bland annat rapsolja och ska särskilt passa känslig hy. Den fungerar dessutom väldigt bra; jag hårdtestade den på gymmet och trots att jag fick svettfläckar både här och där slapp både jag och andra i lokalen besvärande odörer ;-). Den får lätt högsta betyg!

One thought on “Novembertur; sparesa till fyrklöverlandet.

  1. Vilken jättebra blogg! Hittade hit när jag googlade på Lisen nya Kaffeskrubb som jag håller på att lägga in i butiken. Hennes produkter är helt otroliga! Jag ska läsa mer på din blogg. / Há en härlig dag! Ulrika

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier