Fullklottrad kalender med kul – som jag missar…

Imorgon kommer tryckning och upplaga två av min spabok! Jo det är faktiskt sant, första laddningen är snart slut :-).

Imorgon skulle jag också egentligen testat en Carita-behandling, men eftersom jag fortfarande inte känner mig helt kry och hostar så tyckte jag det var bäst att avboka (kan ju inte kraxa rakt upp i ansiktet på terapeuten…se det femte budet i min bok – vice versa gäller också!). Får ta det längre fram när jag mår bra igen.

Jag hoppas i alla fall att jag känner mig tillräckligt i form imorgon för att gå på den tjusiga lanseringen av ett (än så länge hemligt) internationellt hårvårdsmärke som inte funnits i Sverige förut. Tillställningen äger rum på Hotellet i Stockholm och jag gissar att de inte sparat på krutet!

Ikväll sörjer jag djupt att jag missar Cosmopolitans 100-nummers party, och det rejält. Tjejerna bakom det här fräscha magasinet är bara totalt underbara hela bunten, så varför skulle inte festen bli likadan? Men, vad gör man, jag har nämligen ett mål – att bli frisk till på lördag då jag är inbokad att åka till Tunisien på en sparesearchresa!!!

Så, medan de sippar cosmopolitans ska jag surpla te, bädda ner mig och drömma om sommaren. Än så länge verkar den ju vara just det – blott en dröm.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier