Familjespaweekend på Kolmården

På lördag checkar vi in på Vildmarkshotellet i Kolmården. Isac, den sötisen, vet förstås inte vad det är men när jag berättade att vi skulle hitta på något kul i helgen och med entusiasm i rösten lanserade konceptet: ”vi ska åka till Kolmården!” så slängde han sig om halsen på mig och sa ”Tack mamma!” (och notera, han är inte ens 3 fyllda…). Han har väl lärt sig att när mamma har något nytt på gång är det alltid något kul…han blir upplevelsejunkie som mig tror jag :-).

Det är inte första gången jag gästar Vildmarkshotellet, jag var faktiskt där på invigningen av deras African Spa & Relax – Sveriges kanske mesta familjespa.

Tyvärr var jag inte alls nöjd med min behandling då så vi får verkligen hoppas att de ryckt upp sig, jag gissar att allt kanske inte hade satt sig i början. Min mamma var där nyligen och var riktigt nöjd både med behandlingar och mat i alla fall så det bådar ju gott.

Självklart ska vi ägna oss åt en massa sportlovsskoj i djurparken; kamelridning, se delfinerna, apor och elefanter, åka Tigerbuss med mera – men här på bloggen kommer ni framförallt få veta allt om deras spa.

Har även bokat in oss på en av deras familjebehandlingar kallad ”Stora Savannen”. Ska bli oerhört spännande, inte minst att se hur Isac reagerar på det (jodå, han får vara med, det är det som är själva grejen med en familjebehandling – alla är tillsammans!).

Nu är jag jätteivrig på att det ska bli lördag! Längtar…
Vill bada, basta och flyta omkring i ”Nilen” (deras strömpool) med Isac och se hans glädje i ögonen – finns det något härligare än att se sina barn ha kul och njuta?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier