Badprodukter för barn – fingerfärgstvål

Har ni märkt att det kommit alltfler roliga spa-/badprodukter för barn? Det börjar ju bli allt mer poppis att även låta familjer och barn ta plats i såväl spaanläggningarna liksom i våra hemmaspa. Tiden tillsammans är viktig och även om det kanske inte blir fullt så avkopplande så är det mysigt att se sina små njuta och ha roligt med vatten :-)!

Jag har till exempel låtit min son Isac få testa dessa ”tvålkritor” här hemma. De säljs på Apotek Hjärtat som Fingerfärg/bubbelbad för 25 kronor styck. Denna fingerfärgstvål finns i fem färger; blå, grön, orange, gul och vinröd.

Egentligen sökte jag tvålkritor som var mer som en riktig krita men som går att tvätta bort, hade för mig att sådana har funnits (?), men när jag inte hittade dem blev det dessa istället.

Innehållet är helt enkelt färgad tvål som är rätt trögflytande så att det går att ”måla” på badkarskanten, sig själv etc. med dem. Isac tyckte det var jätteskoj att bada med dem här, det gick åt mycket tvål så nog blev han nog ren alltid! Det gick också lätt att tvätta av med vatten från ytor och kropp. Vill man är det bara att använda dem till ett vanligt bubbelbad också.

Det enda jag tyckte var tråkigt med denna fingerfärgstvål var doften. De luktar billig hotelltvål, lite åt det manliga hållet, hemskt. De hade varit betydligt roligare om de haft exempelvis olika fruktdofter, den gula hade kunnat dofta citron, den orangea apelsin osv. Någon upplysning på omslaget om (ifall) tillverkaren hade tagit hänsyn till innehållet med tanke på att de är för barn hade också varit tillfredsställande.

Apropå barn och bad ska jag också passa på att berätta att vi bokat in oss på en familjespaweekend på Vildmarkshotellet i Kolmården! Ska bli hur kul som helst! Självklart kommer jag berätta om det här på bloggen…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier