Jag har väl knystat tidigare här på bloggen att jag ägnat större delen av sommaren åt att skriva en ny bok (den första var Spaterapeutens 10 budord). Den nya är en resehandbok skulle man kunna säga, och handlar alltså inte specifikt om spa eller hälsa. Dock, så har jag kommit fram till att jag nog borde klämma in ett kapitel om spa trots allt! 🙂 Hur tycker ni det låter?

Nu tror jag väl inte att man som spaintresserad köper en bok bara för att den innehåller ett kapitel om spa, men man kan ju alltid hoppas, hihi…? I vilket fall som helst är vi ju inte fyrkantiga individer som bara är intresserade av en enda sak. Ofta söker vi ju en semesterresa som ska bestå av flera olika inslag, där spa kan vara ett.

Det skulle vara intressant att få veta vad ni som spaintresserade saknar för spabok på marknaden, eller har för egen favorit? Om ni skulle köpa en, skulle det vara en faktaspäckad destinationsguide eller en inspirationsbok med vackra bilder? Skulle ni vilja att den vaggade in er i en viss stämning (typ passa att bläddra i när ni befann er på spa) eller en bok att läsa uppkrupen i soffan hemma och drömma sig bort med när man längtar efter att åka på spa?

Bok tre blir något helt annat, med bok fyra är jag tillbaka på spa igen…sen får vi se! Alla råd mottages i alla fall tacksamt :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier