En helg på spa, kan det bli bättre? Särskilt när det är höstlovstider och barn är (mer) tillåtna i spavärlden. Alltså blir vi denna gång ett helt litet familjeteam bestående av mig, plåtande man och modellande barn (ett styck) när vi checkar in på Selma Spa ikväll!

Jag är nyfiken så jag nästan spricker. Lite nervös (vill ju att det ska ha blivit kanonbra så där så man ryser – av välmående). Förväntansfull, och med alla njutningssensorer påslagna och uppvridna på max.

Ser fram emot underbara hotellfrukostar, god mat, träning, kanske en skogspromenad för att leta sniglar eller annat exotiskt med Isac, poolbus, att testa deras nya basturitualer och – inte minst – deras nyhet på behandlingssidan: Champagne och mjölksyra!

Den här kroppsbehandlingen är en riktig lyxbomb på 110 minuter för en summa man bara törs kika på efteråt på kortslippen (med ena ögat). Men jag räknar med att det är värt det och ni ska få veta vad jag tycker efteråt.

Behandlingen symboliserar bra den nya era Selma Spa+ nu går in i. Tillåtande njutning, hård träning. Det ena ska inte utesluta det andra. Ge kroppen det den mår bra av, på alla fronter. Champagne & mjölksyra! Selma spa+ är fortfarande ett av Nordens största spa som öppnade 1991, då som den första spaanläggningen i Skandinavien. Nu är de i slutfasen av en jätterenovering som lär ha en slutnota på 45 miljoner. Med andra ord förväntar jag mig en del…

När jag var på deras 20-års jubileum förra året åt jag frukost en dag med en av arkitekterna som varit med i planeringen av ombyggnationen. Det var jättespännande att höra henne berätta, inte minst eftersom hon också hade jobbat med kryssningsfartyg, mitt andra specialområde. Undrar just om det kommer märkas… om några timmar får jag veta :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier