Fyra dagar efter massagen på Yogayama ser min nacke ut såhär. Och det fick jag betala 800 spänn för.

Jag måste lägga till ett par rader till min tidigare sparecension här (”Ombyggnadsprojekt” lör 15 nov) om mitt besök på Yogayama i fredags. Jag upptäckte nämligen precis något skrovligt i nacken, lyfte upp håret och frågade min sambo vad det var. ”Du har sårskorpor i nacken!” utbrast han då förskräckt. Hm, då förstod jag från vad det kom. Massagen.

Vid ett tillfälle snurrade terapeuten nämligen ett lakan och la om nacken på mig och drog det sedan hårt, hårt från ena sidan till den andra medan hon uppmanade mig att luta mig bakåt och själv drog framåt allt vad hon hade. Ni kan ju tänka er själva vilken friktion det blev, och jag påpekade också att det gjorde ont och liksom brände. Jojo, nog brände det allt. Huden blev helt svedd och nu har jag skorpor där!!! Ett klart brott mot budord 7 i ”Spaterapeutens 10 budord”: Terapeuten ska icke skada kunden!

Jag ska faktiskt dit senare idag för att lämna tillbaka en skåpnyckel jag råkade få med mig hem, då kommer jag att påpeka det här. Ska bli intressant att se deras reaktion och hur de hanterar det…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier