Bli mitt 200:e besökta spa!

Spa spa spa. Jag älskar spa! Snart är det dags för det årliga branscheventet Spadagarna, en flerdagars konferens som hålls helt i spavärldens tecken. I år går det av stapeln på Yasuragi Hasseludden och jag kommer självklart att vara med för att insupa kunskap, mingla, prata, nöta och blöta (inte minst mig själv!) ämnet ur alla tänkbara vinklar.

Mitt spaintresse började för över 10 år sedan. Sedan dess har jag samlat på mig erfarenheter, mer eller mindre intensivt och medvetet, i perioder. Idag är ju uppe i 193 besökta spa och har alltså ynka 7 spa kvar att besöka innan jag når 200!

Alla dessa massager, fantastiska bad, skrubbar, bastusvettningar och kalla avrivningar har jag upplevt i såväl Karibien och Asien som i Europa och Norden.

En stor svensk tidning har visat intresse för att göra ett reportage om mig/av mig (?jag vet inte riktigt vilket…) när jag besökt mitt 200:e spa. Självklart kommer jag inte låta slumpen avgöra vilket det blir :-).

Vill du ha chansen att bli just det spat, eller bara vara med på ”upploppet” och bli rapporterad om här (och eventuellt också i kommande artiklar jag regelbundet skriver för olika tidningar) så hör av dig med ett par rader om varför just ni är så bra, vad som gör er unika samt en weblänk. Ni når mig på heidi@spabanken.se

Ser fram emot att höra av er!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier