Bilspa – skönhet för din bil

skansen_spa_12_0079b
Relaxavdelningen med utsikt mot havet och kallbadhuset. Foto: Hotel Skansen.

Hotel Skansen har lanserat ett väldigt roligt koncept, nämligen bilspa. De har gått samman med Mr CAP och konceptet går ut på att man lämnar ifrån sig bilen på en grundlig skönhetsservice medan man själv checkar in för detsamma på Hotel Skansens Spa!

Paketen som finns att välja på inkluderar ”Lilla Paketet” och ”Stora Paketet MasterTreatment” med exempelvis djuprengöring av bilklädseln. Därtill finns olika lyxiga tillval att göra för den som önskar. Paketpriserna börjar på 1270 kronor.

Alla behandlingar hos Mr CAP garanteras vara ett hantverksarbete som ska utföras av bilpassionerade tekniker. Tanken är att man genom att vårda sin bil ser till att bevara den längre samtidigt som det är bra för miljön. Och medan man ser till att bibehålla bilens skönhet längre kan man göra detsamma för sig själv 🙂 .

Själv skulle jag checka in mig på antingen Vitaminkuren för ansiktet (725 kr/50 min) eller Energikuren vitalité med kroppspeeling följt av rengöring, peeling och kräm för ansiktet samt avslappnande massage för antingen rygg, nacke eller hela kroppen (725 kr/55 min).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier