Vedeldade badtunnor på Royal Park ny feelgoodfaktor

badtunna med utsikt över Brunnsvikjen

För att höja feelgood-känslan på installerar Royal Park STHLM vedeldade badtunnor. Badtunnorna är belägena i gläntorna på den stora trädgårdsterrassen i Hagaparken med utsikt över Brunnsviken. Eldarna brinner, granarna glittrar, lampslingorna lyser, jazzbandet spelar och färgerna skiftar över träden i vinterskrud. Här kan gästerna finna lugn och samtidigt njuta av ett glas champagne under stjärnorna.

Med sina nya badtunnor vill Royal Park ge kunden det där lilla extra. Trots pågående pandemi kan gästerna besöka Royal Park STHLM och njuta av kombinationen naturupplevelse och lyx. Här finns möjligheten att ta en lång promenad eller löprunda i Hagaparken. Efteråt kan gästen njuta i en vedeldad badtunna och piska sig på ryggen med björkris, samtidigt som man blickar ut över Brunnsviken. Avrundningsvis värmer man upp sig i en uppvärmd bastu. Royal Park har även ett utegym som står öppet för allmänheten att nyttja.

Badtunnor med servering

I terrassens stora, uppvärmda och vinterdekorerade tält står borden långt isär och man kan njuta av autentisk streetfood. Välj bland en grilltallrik, grillspett, pizza, hamburgare, crêpes, soppa och flertalet växtbaserade överraskningar.

-Jag tycker själv mycket om den här typen av naturupplevelse och jag hoppas att detta ska uppskattas av privatpersoner såväl som företagsevenemang. Att kunna bli serverad direkt i badtunnorna och kunna umgås med vänner ute i det fria är fantastiskt i tider som dessa, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park STHLM och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub.

Royal Park STHLM är en destination med hotell, spa, sport, konferens och kontor vid Brunnsviken i Hagaparken. Med ett exklusivt gym och spa i Haga Health Club och en powerbox med boxningsring, utegym, swimrunbana, kajakuthyrning och restaurang med uteservering.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier