Nu är den här; min nya spabok ”Spabesökarens 10 budord”!

Spabesökarens 10 budord

Min nya spabok är häääär!!! Jag är SÅ GLAD! Varför i hela friden väntade jag såhär länge när det är så kul att ge ut en spabok?! 😀

Jag gick som på nålar i måndags när leveransen skulle komma från tryckeriet. Jag hade beställt ett par lådor direkt hem till mig (resten gick till mitt lager). Vi filmade faktiskt alltihop och det har legat ute på mitt instakonto, kanske någon av er såg det?

I alla fall så var resultatet bättre än förväntat till och med. Jag hade anlitat ett nytt tryckeri så jag var nervös som sjutton men det blev superfint! Och ALLT har jag (med ganska mycket hjälp från min suveräna man Kristofer som har kläm på grafisk formgivning, tryck mm.) gjort själv.

Det är många bitar med egenutgivning, för när du väl fått ihop texten ska den ju formges, i mitt fall även illustreras, du ska välja papperskvalitet, bestämma upplaga, hitta ett bra tryckeri (som du har råd att betala), bestämma dig för hur lager och distribution ska se ut, var den ska säljas och en miljon andra saker som ISBN-nummer, pliktexemplar och så vidare! Puh!

Spakusinen vänder sig till spabesökaren

För er som missat har jag alltså precis släppt en ny spabok som heter ”Spabesökarens 10 budord”. Den är en kusin skulle man kunna säga till min allra första bok, ”Spaterapeutens 10 budord”. Den första (som jag faktiskt också gjort ett nytryck av nu) riktar sig till alla terapeuter och är en slags Do’s and Don’t –guide, den nya håller samma format men riktar sig som namnet visar till spabesökaren.

Vem har då nytta av den här boken? Alla skulle jag säga! Jobbar du på spa och säljer presentkort är den ett perfekt komplement då det är roligare att ha ”något fysiskt” att ge (och inte bara en papperslapp/kort). Det blir också en finfin julklapp, present, tillskott i shopen eller varför inte en gåva till de anställda – eller dig själv! 🙂

Är du privatperson så kan den läsas lika väl av den som inte gillar spa som den som gör det och jag ska förklara varför.

För vem har jag skrivit denna spabok?

Som de flesta vet är jag dedikerad spafantast (med nära 300 besökta och testade spa i erfarenhetsbanken). Jag ville skriva en bok för den som tycker det är obekvämt, olustigt eller ovant med spa – så att de inte går miste om den härliga avslappning och välmående man får av ett bra spabesök. Resultatet är en guide som banar väg för att fler ska få uppleva spaeffekten i sin bästa form, förklara otydligheter och förstärka känslan att spa är för alla!

I Spabesökarens 10 budord går jag igenom varje del av spabesöket, från planeringsstadiet till hur man förlänger den sköna effekten på hemmaplan. Läsaren får vidare hjälp att lösa olika situationer och tips för att ge sig själv rätt förutsättningar. Varje budord och kapitel inleds med en humoristisk och träffsäker illustration av serietecknaren Malin Svedjeholm.

Har jag lyckats intressera dig så du vill beställa ett ex? Ja jippijey det är min lyckodag! Gå då till min helt nya webshop med adress: shop.cobertura.se – beställer du innan posten går idag (16/12) så ska du ha den före jul! Och beställer du 2 eller fler får du 10% rabatt!

Boken kan också köpas och beställas i bokhandeln. Först ut är Klackenbergs Böcker och papper i Vällingby där den finns sedan igår! Tjohoo nu kör vi! 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier