Tre stilrena badrumstrender för 2023

Ljuset och naturen flyttar in och får sällskap av mjuka borstade material och rogivande färger i inredningen. En spännande uppstickare är effektfulla kontraster i svart och guld. Det är framtidsprognosen om man frågar Scandtap Bathroom Concepts & Primy Stainless Steel, som tillverkar produkter i skandinavisk design för kök och badrum. Här är tre heta badrumstrender enligt dem för 2023.

Naturliga material

Den naturliga trenden är fortsatt stark. Ljusa eller mörka träslag mjukar upp och skapar en taktil yta med en känsla av värme. Det naturliga dagsljuset samtidigt som nedtonade golv och väggar tillsammans med inbyggda blandare lämnar plats åt det väsentliga.

Kombinera med krokar, blandare och tvättställ i matchande rostfritt stål som fått en mjuk metallfinish av att varsamt borstas fram för hand.

Harmoniska jordfärger

Inspirationen från naturen fortsätter även i färgpaletten. Harmoniska och blygsamma färger som ljust beige, mullvad, greige och grått är fortfarande en populär bas. 2023 får de sällskap av jordigt varma och brända nyanser av orange – gärna i kombination med dovt mossgrönt.

Primys badrumskoncept finns i flera färger som smälter in i den jordigt pigmenterade färgtrenden. Exempelvis blandare och handfat i borstat rostfritt stål i sofistikerade bärnstensfärgen Amber, liksom den ultramatta mjuka och rustika Rust.

Svart och guld i kombination

Den sista av årets tre badrumstrender kombinerar svart och guld vilket ger en exklusiv känsla. Den nya trenden har en färgkombination där det rostfria stålet i matt eller borstad finish håller samman den livfulla kompositionen.

I badrummet kombinerar vi blandare i sobert svarta shadow med tvättställ i den mässingsinspirerande färgen sand. En formstark kombination som sticker ut och drar blickarna till sig. Den ultramatta, svarta färgen coal tillsammans med sand ger inredningen djup och karaktär. Kontrastrikt i både färg och struktur.

Scandtap Bathroom Concepts & Primy Stainless Steel tillverkar produkter i skandinavisk design för kök och badrum. Materialen som används har valts ut för att skapa ett klassiskt och stilrent intryck, med beständighet över tid. Deras vision är att bidra till en bättre miljö, och samtidigt värna om människors hälsa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier