Testresultat Prioris Lash Recovery Serum + Superglandins Antipigment Crème

För en tid sedan skrev jag om att jag skulle börja testa Prioris nya produkt Lash Recovery Serum för fransar och bryn. På bara två veckor ska man får fylligare och längre fransar, fullt resultat utlovas efter 4-6 veckor.
Nu har jag använt serumet, som penslas på nära fransrötterna och på ”brynglapp”, sedan den 7 juni, alltså över en månad. Tyvärr ser jag ingen skillnad alls. Kanske det kommer, och i så fall återkommer jag och berättar det så klart, men än så länge måste jag tyvärr ge betyget att denna produkt inte fungerar som utlovat.
Jag har även missat att rapportera tillbaka om Superglandins anti-pigment-kräm. Det var länge sedan jag testade den men tyvärr måste jag svara samma sak här: jag kunde inte se någon skillnad på mina pigmentfläckar och måste alltså säga att inte heller den håller vad den lovar. Eller ja, kanske gör det skillnad om man använder den i flera månader och gör slut på flera förpackningar men man ser i alla fall ingen synlig skillnad på ett par veckor.

ps. 2011-08-02. Idag skrev jag ett nytt inlägg här på bloggen för nu efter cirka 6 veckors användning ser jag faktiskt en liten effekt av Prioris fransnäring. Ingen enorm men ändå. Så läs gärna det också om du är intresserad!

One thought on “Testresultat Prioris Lash Recovery Serum + Superglandins Antipigment Crème

  1. Tack för uppdateringen! 🙂 Tråkigt att du inte fått någon förändring. Jag tror att serumet har svårt att påverka de befintliga fransarna man har när man börjar med en sådan produkt. Möjligtvis om de fortfarande är i tillväxtfas. Fortsätt använda den i alla fall ett par månader så kanske serumet påverkar de nya fransarna som kommer ut? 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier