Sveriges bästa hotell – om hotellgästerna får välja

Foto: YSB.

Ystad Saltsjöbad har belönats med priser i två olika tävlingar där hotellgästerna själva utgör juryn. Bland annat har hotellet fått utmärkelser som Årets Hotell, Årets Spahotell, Luxury Business Hotel of the year.

– Vi är alltid glada för priser men det känns ju extra roligt när det är gästerna själva som ligger bakom omdömena, säger Anders Nilsson, VD för Ystad Saltsjöbad. Allt vi gör är med fokus på våra gäster så därför ser vi det här som ett kvitto på att vi gör rätt. 

Ystad Saltsjöbad har nyligen tilldelats tre av sex priser i tävlingen som arrangeras av Hotelspecials.se. Tävlingen utser Sveriges bästa hotell och juryn består av hotellgästerna själva. När rösterna var räknade stod det klart att hotellgästerna utser Ystad Saltsjöbad till Årets Hotell, Årets Spahotell samt Årets Hotellkök.

Även i tävlingen World Luxury Hotel Awards baseras tävlingens priser på gästernas omdömen om hotellets standard, kvalitet och service. På galan i Camps Bay i Sydafrika stod det klart att Ystad Saltsjöbad kammade hem titlarna som Sveriges Best Luxury Business Hotel och Luxury Spa Hotel.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier