Ansiktslyx på Oasis of the Seas med 24-karats bladguld

Yippiiie! Om några timmar åker vi :-). Planet lyfter 13.25 och slutdestination är Miami. Där tar vi in på hotell en natt innan vi kliver ombord på Royal Caribbeans kryssningsfartyg Liberty of the Seas, näst störst i världen.

Jag gillar RCCL’s Freedom-klass av flera anledningar. Förutom att det är nya, fräscha och superstora och spännande fartyg har de satsat lite extra på hälsa ombord genom deras Vitality-program. Det finns också flera schyssta detaljer som jag gillar. Till exempel att det pumpas ut doft i form av eteriska oljor när man står i entrén till gymmet och väljer aktiviteter på en stor screen…eller att det finns massor av coola aktiviteter att välja på – från Body Composition Analysis till boxning och pass med pilatesträningsmaskiner…eller att det i omklädningsrummet finns bastu.

Det sistnämnda har i och för sig många andra av deras fartyg också, men på Oasis hade de tråkigt nog tagit bort det. Istället fanns ett thermalrum som de brukar kallas med flera sorters värme att välja på, men det kostade extra. Jag gillar när det ingår och ligger i anslutning till omklädningsrummet så att man kan passa på att basta lite när man duschar efter exempelvis ett träningspass. Och jag som är ett sådant bastufreak lär väl slinka in där var och varannan dag – trots att vi kommer att kryssa i Karibien! 🙂

Efter Liberty ska vi som jag redan berättat, kliva ombord på Allure of the Seas för att uppleva det helt nya fartyget. Eftersom hon är syster till Oasis of the Seas passar jag på att bjuda på ännu en film från förra året då vi var med på invigningen av Oasis. Denna visar när jag intervjuar deras spamanager. Hon var helt suverän och verkligen inspirerande att lyssna på. Coolaste nyheten ombord var ansiktsbehandlingen med 24-karats bladguld!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier