Premiär för ny spa och relax på Näsby Slott

Vision av nya spaavdelningen på Näsby Slott

På Näsby Slott i Täby har en omfattande men varsam renovering ägt rum under de senaste åren. Slottet har återfått sina vackra färger och miljöer från förra sekelskiftet kombinerat med en känsla av art nouveau möter punk. Här har konstnärseliten anordnat otaliga fester, bjudningar, middagar och bröllop genom åren och det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna.

Näsby Slott, anrikt i ny tappning

Platsen där Näsby Slott idag står har i olika former sjudit av liv ända sedan 1665. Den nuvarande huvudbyggnaden stod klar i början av 1900-talet och tillhörande byggnader uppfördes under Kungliga Sjökrigsskolans tid under 1940-talet.

De senaste 20 åren har slottet huvudsakligen nyttjats som fest- och konferensanläggning. Efter att förra året öppnat egen krog med stor framgång, adderat vinkällare till produktutbudet och dessutom byggt ytterligare 27 hotellrum i både Södra Flygeln samt Parkflygeln tar Näsby Slott nu ännu ett viktigt steg i produktutvecklingsarbetet.

Målet är att erbjuda en helhetsdestination för en nogräknad målgrupp. Snart står ett helt nytt spa med gym, yogastudio, relax och behandlingsrum klart. Därmed stärker Näsby Slott ytterligare sin position. Dels som ett attraktivt besöksmål för boende i närområdet, dels som en helhetsdestination för medvetna weekendresenärer och konferensgäster.

-Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda. Med Näsby Slotts nya produktutbud vill vi skapa vår egen historia med ambitionen att erbjuda en mötesplats och destination som är allt annat än standard. Vi vill att Näsby Slott ska vara ett självklart val för avkoppling i olika former, ett andra kontor för slottets grannar en kreativ plats för möten och konferenser eller ett trevligt utflyktsmål för familjen, säger Torbjörn Blomqvist, ägare av Stockholm Meeting Selection som driver Näsby Slott.

Rofylld oas i retrostil

Södra flygeln öppnade som hotelldel 2019. Här finns superiorum och juniorsviter i smakfull 50-talsdesign.

Här tar just nu en exklusiv spa- och relaxavdelning med bastu, pool, gym, yogastudio och flera behandlingsrum form. Liksom de nybyggda hotellrummen kommer hela spaavdelningen andas 50-talsestetik med eleganta former, pastelltoner och teak. Det beräknade öppninsgdatumet för spaavdelningen är framskjutet, från december 2020 till 5 februari 2021.

 Det här blir pricken över i:et för Näsby Slott. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu mera av livets goda här i Täby och givetvis till alla andra som gästar slottet både som privatgäst eller deltagare i ett företagsarrangemang, avslutar Torbjörn Blomqvist som har över 30 års erfarenhet inom utveckling av hotellmiljöer och destinationskoncept.

Detta är en pressrelease från Stockholm Meeting Selection där Näsby Slott ingår.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier