Östersund får nytt spahotell

Quality Hotel & Resort Frösö Park

I maj slår ett nytt spahotell upp portarna på Frösön i Östersund. Quality Hotel & Resort Frösö Park får 700 hotellbäddar och 10 sviter, de flesta med utsikt över Storsjön och fjällvärlden. Hotellet blir det första nya i Östersund på 30 år samt norra Sveriges största. Läget är i direkt anslutning till Åre Östersund Airport på ön Frösön i Jämtland.

Fokus kommer att ligga på möten, träning och hälsa. På Quality Hotel & Resort Frösö Park ska man kunna mötas, svettas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba – året runt. Hotellet ska vara personligt med både hög och låg puls.

Svit med utsikt

Vintertid finns alla möjligheter att åka skidor och skridskor. Löparspår finns också liksom utegym. Den som föredrar vandring har flera leder att välja på vilket även gäller för mountainbike. Frösön har också egen golfbana.

För att hela kroppen ska må bra behöver pulsen också gå ned ibland. För detta syfte kommer hotellet att öppna ett spa till hösten. Från och med den första september ska gästerna kunna njuta av bad i varma pooler både ute och inne, ha tillgång till gym, yogasal, ång- och vedeldad bastu samt spabehandlingar.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier