Yogayama öppnar filial i Sjöstaden

HG1_120115

Om mindre än en vecka öppnar Yogayama Sjöstaden. Det blir Yogayamas första expansion utanför Östermalm. Den nya exklusiva bygget i Hammarby Sjöstad går under namnet ”HG7” och är signerat Oscar Properties.

HG7 är beteckningen på det kvarter som Oscar Properties bygger i Sjöstaden. Sju unga och nytänkande arkitekter ligger bakom satsningen; sex av dem har ritat varsin fastighet, den sjunde arkitekten har skapat innergården med vackra vattenspeglar, spaljéer med rosor, uteplatser och en fri passage ner till vattnet. Helheten bildar HG7.

Mittenlokalen i huset, Allén (Hammarby Allé 53), är där Yogayamas studio ligger. Här har man 130 kvm till sitt förfogande som kommer att användas till två yogasalar, en mindre butiksdel och en juicebar.

upavishta_konasana_b-2_0

Har man sedan tidigare ett årskort på anläggningen i stans kommer det att gälla även i Sjöstaden.

Även klippkort kommer under 2015 att kunna användas på båda adresserna.

Med Sjöstadens dryga 30 klasser erbjuds därmed över 110 klasser i veckan i Stockholm och 100 klasser på Pure Yoga Hagabadets i Göteborg.

Under vår första vecka kommer alla som har laddat ner Yogayamas egen app att kunna yoga gratis mot uppvisande av appen.

Estelle VD på Yogayama. Foto: Thomas Engström.

– Jag är så otroligt glad och stolt över att få möjligheten att utveckla Yogayama, säger VD Estelle Nordenfalk. Att ytterligare kunna sprida den fina, djupa och gedigna kunskap som vi har byggt upp här under många, många år känns roligt, inspirerande och så rätt!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier