Ny doft från Ida Delam med perfekta höstelement

Ni som följer bloggen regelbundet minns nog när jag var till Frankrike i somras och stannade till en natt i Paris på Hotel Le Six och Ida Delam Spa. Ida, spaägarinnan själv, berättade då för mig att hon skulle släppa en egen parfym som skulle heta just ”le 6”.

Enligt henne hade namnet inget alls att göra med hotellets namn, utan var en ren slump. Hennes namnval var istället en hommage, en hyllning till hennes idol och stora förebild sedan barnsben; Coco Chanel och hennes Chanel no 5.

Några dagar efter min födelsedag kom den; rykande färsk från produktionen! En hel flaska av denna laddade parfym, en gåva från Ida. Laddad inte bara med djupa, mustiga doftsensationer utan också med löften, längtan och känslor.

Doften är framtagen i samarbete med parfymören Fabrice Olivieri och är 100 procent naturlig. I toppnoten känner man bland annat kryddig anis, hjärtat bärs av element som myrra, iris och viol. I basnoterna, den tyngsta delen som också stannar kvar längst på huden, märks mysk och vanilj.

Doften går att köpa via Idas hemsida. Här bjuder jag så länge på lite av känslan genom detta YouTube-klipp:

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier