Låt mig presentera: Anne Lind.

Jag måste vara en av de få som jublar när en produkt på badrumshyllan tar slut. De flesta vill väl att deras produkter ska räcka så länge som möjligt menar jag? Men inte jag. Jag är så nyfiken av mig att jag blir överlycklig när jag äntligen pressat det sista ur en tub eller flaska och med gott samvete kan slänga den – det betyder ju att jag får ge mig i kast med en ny produkt!

Jag älskar att öppna en ny förpackning och prova den första gången. Hur ska den kännas, dofta, upplevas? Vad innehåller den och vad kan den göra för gott för min kropp? Imorse gällde det en body lotion. När jag kom ut ur duschen stod jag där och insåg att det var dags att introducera en ny vän för de andra krämerna på hyllan :-). En liten stund senare fick de träffa Anne…Anne Lind.

Anne Lind är en underserie till Anne-Marie Börlind. I serien ingår förutom bodylotion också duschgelé och bodyscrub. Produkterna är ekologiska och baserade på vegetabiliska oljor, aromaoljor som dofter och hudvänliga rengörande ämnen från kokos. De är helt utan konserveringsmedel, syntetiska färgämnen och mineraloljor. Alltså snälla mot både huden, hälsan och miljön!

Den tub jag öppnade imorse var Body Lotion Guarana. Den har en underbart frisk doft som inte var för stark utan kändes mer som en frisk energikick. Eter hand mattades fruktdoften av och blev bara helt mild. Jag gillar den starkt och ska slösa friskt så min hud blir glad och len…och så att jag snart får öppna en ny tub igen :-).

One thought on “Låt mig presentera: Anne Lind.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier