Nordic Spa – nyhet på Skytteholm Hotell & Konferens

Foto: Jan Malmström

Nu öppnar Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö en ny upplevelse; den nya satsningen Nordic Spa. Den nya njutningsavdelningen är försedd med utomhuspool, relax, badtunnor, behandlingar och sjöbastu. Nordic Spa är inredd i avskalad nordisk design i kombination med ombonade detaljer i den nordiska naturens färgskala.

På entréplan inomhus finns relaxytor och direkt utanför ligger poolen som är varm året om. En trappa ner finns en loungedel med eldstad och flera behandlingsrum med möjlighet att boka behandlingar.

Nordic Spa på Skytteholm Hotell & Konferens.
Foto: Jan Malmström

”Vi vill att Skytteholm ska vara en destination för alla som söker avkoppling, god mat och naturupplevelser. Med vårt nya nordiska spa kan vi erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse i en storslagen miljö vid Mälaren”, säger Anne Heljeved, Destinations Direktör för Skytteholm Hotell & Konferens.

Spa-avdelningen andas nordisk design med rena, vackra och naturliga material i sten och trä som tillsammans skapar en känsla av harmoni. Även sjöbastun har renoverats och byggts ut med två badtunnor i anslutning till befintlig byggnad. Utöver har även padelbanor byggts i anslutning till hotellet. Designkoncept och byggnation står välrenommerade design- och projektbolaget Manor House för.

Bastun på Nordic Spa.
Foto: Jan Malmström

Skytteholm ägs av Konsumentföreningen Stockholm och driften av verksamheten står Stockholm Meeting Selection AB för. På hotellet finns det plats för 148 gäster och hotellrummen är fördelade mellan Skyttegården, Herrgården och de vackra flyglarna. Konferensverksamheten består av 8 konferenslokaler med olika kapacitet att tillgå. Här finns även padelbanor, golfbana och nu en spa-avdelning.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier