Lappset lanserar utegym med justerbart viktmotstånd

Nu lanserar Lappset en helt ny gymserie – Sisu Fitness. Lappsets utomhusgym Sisu är en unik gymserie som lämpar sig utmärkt i urbana miljöer. Formerna är slimmade, designen säker och möjligheten till olika färgval är stor. Serien består av 11 produkter. Åtta stycken har integrerat justerbart viktmotstånd. På tre stycken produkter kan man träna med sin egen vikt som motstånd. Vår målsättning är att alla ska kunna träna, oavsett utgångspunkt eller förutsättningar.

Ställ in önskat viktmotstånd själv

Bröst-, rygg- och armmuskler är några av de större muskelgrupperna som man enkelt tränar i Lappsets nya produktserie Sisu Fitness. Produkterna innehåller allt du behöver för både vikt- och kroppsviktsträning utomhus. Sisu Fitness är utformad för att passa in i urbana miljöer. Dessutom har de något som är unikt för just utomhusträning; justerbart viktmotstånd. Tack vare att det är lätt att ställa in vikt och motstånd gör produkterna enkla att använda. Träningen blir säker och effektiv.

– Vi vill kunna erbjuda träning för många och med olika förutsättningar – både gällande hur mycket man har tränat, tränar eller om du har en funktionsnedsättning. Sisu täcker allt det! Serien är urban, rolig och framför allt säker att träna på, säger Maria McVarnock, Marknadschef på Lappset.

Stolta över framtidens utegym

Utrustningen erbjuder en utvecklande, inkluderande och motiverande träning där säkerheten ligger i fokus. De färgglada delarna i HPL kan du enkelt färgmatcha med andra produkter från Lappset.

– Vi hade många krav gällande Sisu Fitness. Vi ville erbjuda en heltäckande och inkluderande gymutrustning för utomhusbruk där du kan kombinerar kroppsvikts- och viktträning. Materialet skulle vara av hög kvalitet som klarade både hård träning och varierande väder. Nu står vi här stolta, med framtidens utomhusgym där alla får plats, avslutar Maria McVarnock.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier