Handkräm med märkbart fuktgivande effekt

Som ni vet har jag varit ute och rest länge. Visserligen har jag gjort ett par småjobb under resan men jag kan lugnt erkänna att plånbokens utflöde runnit betydligt snabbare än dess inflöde! Alltså är det med viss snegling åt prisvärdhet som jag väljer ut nästa produktfavorit…

Dove kom för ett tag sedan med en ny handkräm i serien Visible Effects. Är ni som jag har ni säkert märkt att den ändrade väderleken med kyligare temperaturer nu till hösten direkt sätter sina spår i huden som reagerar med att bli torr på ytan. När man har barn tvättar man också händerna många gånger om dagen, vilket förstås också torkar ut. Ser man inte till att balansera upp detta kan man faktiskt få problem. En torr hudyta är till exempel mycket mer mottaglig för skadliga mikroorganismer.

Den här handkrämen arbetar med att återfukta i flera lager. Det verksamma komplexet kallar Dove för Multi-Layer. Tre effektiva mjukgörare går ner i flera delar av hudens hornlager, och ser till att ge huden fukt både på ytan och på djupet.

Lätt konsistens, diskret doft, praktisk ”handväskvänlig” storlek på förpackningen och ett pris på bara 29 kronor gör Doves handkräm till Spabankens nya favvoprodukt!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier