Guld till Hotel Tylösand

Tjejhelg_HotelTylosand_FotoPamela_low
Foto: Hotel Tylösand.

Hotel Tylösand blev i helgen korad till vinnare i kategorin ”Sweden’s Leading Spa Resort 2015” under World Travel Awards gala på Sardinien, Italien.

Detta var inte första gången som Hotel Tylösand vann”Sweden’s leading Spa Resort”, en av kategorierna i World Travel Awards, den internationella reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan. Hotel Tylösand vann även 2012.

Elisabeth Haglund
VD Elisabeth Haglund, foto: Hotel Tylösand.

-Att återigen vinna ett guld i en så här stor tävling är att vinna ett erkännande, säger Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand. Det är samtidigt ett kvitto på att vi gör rätt när vi satsar på kvalitet och gästens upplevelse.

World Travel Awards etablerades 1993 för att uppmärksamma de bästa aktörerna i den globala rese- och turistindustrin. Vinnarna utses genom att räkna ihop rösterna från 167 000 resebyråagenter i ca 160 länder.

Hotel Tylösand, på Hallands västkust, 8 km utanför centrala Halmstad precis vid havskanten, består av 230 rum, 32 konferenslokaler, 4 restauranger, nattklubb, spa, kongresshall samt Sveriges största konstgalleri. Här kan man trivas, ladda batterierna och bli inspirerad oavsett om man vill släppa loss på dansgolvet, slappna av i The Spa eller njuta av maten och konsten.

-Vi pratar om Be Inspired i vår kommunikation med våra gäster. Att vinna World Travel Awards är något som inspirerar oss att bli ännu bättre, avslutar Elisabeth Haglund.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier