Första bilderna på Ellery Beach House

Äntligen kan vi få frossa i lite bildgodis från Ess Group som släppt sina första bilder på Ellery Beach House! Det blir hotellgruppens nionde hotell och deras första destination i Stockholm.

ESS Group står idag bakom totalt åtta hotelldestinationer. Alla kännetecknas av ett stort fokus på att skapa starka upplevelser för såväl privat- som affärsgästen där mat, dryck, pool och beach, träning, musik och värdskap är centrala ingredienser.

Hit hör exempelvis Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Steam Hotel, Hotel Pigalle, Bellora, MJ’S, och kommande Fýri Resort i Hemsedal. Ellery Beach House – som tidigare hette Blue Hotel – är beläget på Elfsviks Udde på Lidingö.

När Ellery Beach House öppnar kommer Ess Group har byggt om byggnaden i flera år för att skapa en helt ny stil för sina gäster. Destinationen kommer att erbjuda flera restauranger, barer, pooler, padelbanor, gym, möteslokaler för upp till 300 gäster och 122 rum. Interiören hämtar inspiration från 50- och 60-tal.

Ess Group har gått ur föreningen Svenska Spahotell och säger sig inte längre ha spa på sina destinationer. Vi misstänker dock att det faktum att det kommer att finnas ”flera pooler” på Ellery kombinerat med deras fingertoppskänsla för sköna häng- och relaxmiljöer kommer ge en minst lika bra upplevelse, om inte bättre.

Premiären och öppnandet av Ellery Beach House är planerat till augusti 2020.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier