Som ett knytnävsslag, värken from hell

Tystnad på bloggen brukar betyda att jag antingen reser, får massage på något härligt spa – eller är nergrottad i research till en ny tidningsartikel!

Just nu har jag jobbat en tid med en ny artikel som inte alls rör spa faktiskt men ändå är väldigt rolig att skriva. Det gäller Halloween-firande i svenska parker. 🙂 Jepp, även en spaoholic har fler sidor och intressen än bara ett, inte minst får jag se till att utveckla mina dolda talanger eftersom jag ju har barn. Hela två. 🙂 Därför driver jag ju också en annan sajt parallellt, nämligen Familjeparker.se så du som har barn (och också är en mångsidig kvinna/man) kan gärna kika in där och följa mig och mitt familjeliv!

I övrigt så har jag mest tampats med en hemsk huvudvärk. Jag måste verkligen lista ut vad den beror på för den är av värsta sorten, migränliknande som gör mig illamående. Jag blir helt lamslagen och orkar inte lika mycket som vanligt, och det är SÅ trist!

Som ett knytnävsslag

Allt började på Kistamässan. Jag klev upp från min fantastiska Intraceuticals-behandling och poff! Där satt den som ett knytnävsslag och lämnade mig inte på fem dagar. 🙁

Nu har jag varit fri från den ett par dagar men igår kväll fick jag tillbaka huvudvärken. Idag är det okej men det ligger fortfarande som ett blytungt lock över pannan. Stel nacke? Vätskebrist? Hormoner? Ålder? Jag vette tusan. Men jag måste lista ut vad det beror på för såhär kan jag inte ha det.

Jaja, jag ville bara berätta lite om vad som försiggår medan ni trogna som kikar in lidit brist på nyheter att läsa (sorry!).

Jo förresten, EN sak i vatten- och badväg kan jag berätta! Att äventyrsbadet Lost City/Gustavsvik snart får två nya vattenrutschkanor! De håller som bäst på att bygga dem och därför är delar av badet stängt. Den som tycker att utbudet räcker ändå har fyndläge för de ger 50 % rabatt på entrén just nu.

De har också något som heter Relaxen där man kan få massage. Så kanske skulle man ta med familjen, droppa dem i den vilda delen och bara relaxa själv i den lugna. Vem vet, det kanske skulle jaga huvudvärken på flykten. 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier