En typisk dag i en spaskribents/-bloggares/-författares liv

Nä det är inte nagellack utan glaskonst av Åsa Jungnelius. Coola, eller hur?!

Hm…har lite tufft att hinna med just nu. Det fina vädret gör ju inte saken bättre. Jag får svårt att koncentrera mig och vill bara ut ut ut i solen :-). I alla fall, så här har mitt senaste dygn sett ut på ett ungefär…

06.20 (igår) väckarklockan ringer

07.05 hoppar in i taxin

08.15 planet lyfter från Bromma mot Växjö
…fram till 16.00 är jag i Kosta och ser på nya konst & spahotellet Kosta Boda Art Hotel, intervjuar glaskonstnärer och spachefer, pratar med hotellchefen och studerar poolen med glaskonst.

17.15 hem igen till Stockholm, in i en taxi och har allt skrivarbete kvar när jag kommer hem runt 19-tiden…

08.15 (idag) klockan ringer, sovmorgon kan tyckas men jag somnade långt efter midnatt…
Tar en powerwalk runt kvarteret, fortsätter med wii när jag kommer hem innan det är dags för frukost på balkongen i solen.

ca 10 sambon tar tag i sensommarens resa (puh, tack tack) och bokar biljetter till sydöstra Frankrike, jag föreslår en övernattning i Paris på ditresan och börjar leta spahotell att besöka och bo på…(typiskt mig, smart ”passa på-tänk” men glömmer helt att det samtidigt skapar mer att planera och styra upp…vilket tar tid).

Jag idag på Silver Cloud…som jag faktiskt kryssat med för 2 år sen.

10.33 HJÄLP! Jag har tagit fel på tiden – dagens lunch ombord på lyxkryssningsfartyget Silver Cloud som ligger i Stockholm över dagen är inte kl 12 utan 11.30. Hoppar in i duschen, får på mig en klänning och lite smycken, greppar handväskan (sambon kameran) och så rusar vi iväg. Sminka mig får jag göra på bussen!

ca 15.00 Tillbaka efter utsökt långlunch och allt skrivjobb kvar idag igen…men solen drar så jag packar block, penna, handduk att ligga på och bestämmer mig för att jobba ute resten av dagen. Passar på att testa några nya solkrämer :-).

Nu ska jag skriva ut en artikel och fortsätta med boken. Puh! Skulle behöva en slapp dag på spa.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier