MQ Marqet ger skor nytt liv med Sneakerstvätten

Hållbarhet ligger i tiden. Inte bara för kläder, utan även skor. Hör du till dem som tränar i ur och skur vet du allt för väl hur skorna ser ut efter ett tag, slitna. Utan att egentligen kanske behöva vara det. Med det i åtanke och att alla skor förtjänar ett så långt liv som möjligt, startade MQ Marqet ett exklusivt samarbete med Sneakerstvätten.

Sneakerstvätten erbjuder sina kunder förstklassig tvätt och restaurering av sneakers. Under parollen ‘the shoe must go on’ ger Sneakerstvätten kärlek till alla typer av slitna sneakers. Arbetet utförs för hand och med miljövänliga rengöringsmedel i företagets lokaler på Hornsgatan i Stockholm. Resultatet? Skorna blir som nya igen.

Sneakerstvätten – passion för miljön

Ingvar Larsson, VD på MQ Marqet, kommenterar:

”Det ligger i vårt DNA att jobba för en långsiktig garderob och i den inkluderas naturligtvis även skor. Vi är mycket glada att kunna addera Sneakerstvätten till vårt utbud av tjänster som ger mervärde till våra kunder.”

Utöver uppfräschning av sneakers har MQ Marqet även andra specialtjänster. Till exempel kan kunderna nyttja skräddartjänster, boka personal shopper, få en hel butik för sig själv samt handla klädvårdsprodukter. Sneakerstvätten erbjud först i 28 av MQ Marqets 90 butiker. Till hösten utökas antalet butiker till att omfatta samtliga.

Jesse Wallin, en av två grundare av Sneakerstvätten, om samarbetet:

”Vi är stolta över att samarbeta med MQ Marqet, ett företag som har samma cirkulära tänk och passion för miljön som vi. Tillsammans lever vi efter en enkel filosofi, alla sneakers förtjänar att gå längre.”

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier