Jag har varit på ännu en infraröd behandling (kör en kur för att se vad det ger) och från bussfönstret på väg hem såg jag att ALLA verkar sitta på café idag! Stockholm fullkomligt badar i vårljus, och temperaturen är faktiskt riktigt behaglig. Första riktiga vårdagen?

Men, eftersom jag måste jobba får jag köra eget litet hemmacafé. Inte lika kul, socialt eller soligt men vad gör man när det är mycket att göra? (svar: jo sliter). Tur då att jag fick mig en stund välbehövlig vila under resonans-behandlingen.

Jag fungerar nämligen så att jag kan vara uppe i varv och stressad men vet jag att ”det här är spa” eller ”nu ska jag få en behandling” är det precis som en förprogrammerad del av hjärnan säger: koppla av och relaxa, och så gör jag det, bara sådär lätt som en plätt! Oftast tar det bara några minuter innan jag nästan sover :-).

Så nu sitter jag här, detoxad (kör man på hög värme ska det infraröda ljuset ge bra renande effekt) och med en kopp dränerande te för att öka utrensningen ytterligare. Teet har jag köpt på en sparesa i den spanska regionen Murcia, på en anläggning som heter Hotel Entremares

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier