Hur ser det ultimata hemmaspat ut?

Jag har hamnat i Hemnet-träsket igen. Anledningen är att jag inte bara drömmer om fler rum nu när vi har barn, utan även ett äkta hemmaspa!

Basturum från Tylö.

Första frågan är: måste man flytta till villa eller kan man bo kvar i stan och förverkliga drömmen? Visst kan man det, men man behöver nog ganska många sköna kvadrat om man ska få plats med allt man vill ha: hall, vardagsrum, stort kök, arbetsrum, barnrum och master bedroom som gärna öppnar upp till det privata badrummet som förstås är det andra av två; det första är mer en gästwc, eventuellt med dusch… balkong är ett måste, finns öppen spis och bibliotek är det ett plus!

Andra frågan är: vad ska man ha i det där kvadratmässigt pressade hemmaspat för att få ut så mycket njutning som möjligt ur så få kvadrat som möjligt (man får ändå punga ut med en sisådär 50 000-60 000 kr/kvadrat för en lägenhet i Stockholm)?

Jag tänker göra grundlig research. På fredag flyger jag ner till Halmstad för att besöka en av de största aktörerna på marknaden när det gäller välmående via värme och vatten: Tylö.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier