Varbergs Kurort, Sveriges mest kompletta spa?

De sista artiklarna är avslutade, väskorna packade och tanken fylld. Snart packar vi in oss i bilen för att åka ner till Varberg och kurorten där. Det ska verkligen bli kul att äntligen få uppleva vad de har att erbjuda!

Jag minns när jag för många år sedan satt och bläddrade i deras gedigna broschyr. De hade vunnit pris som Europas bästa spa (!) och jag var redan då imponerad över hur deras hälsoarbete sträckte sig från att lösa upp stela muskler till att hjälpa slutkörda människor att hitta tillbaka till livsgnistan. På programmet finns såväl rehabiliteringsträning som formslipning (deras nyaste pass heter Core de luxe) vilka kan blandas med sessioner med dietistutbildade terapeuter som kan mixa kostupplägg med den psykologiska aspekten av ens matvanor.

Lägg därtill att du kan ta njutningsfulla bad med nyskördad tång (det plockas utanför i havet varje morgon) och faktiskt även komma hem med färre rynkor, så har du vad i alla fall jag tycker verkar som ett av Sveriges mest kompletta spaanläggningar.

Nu ska det upptäckas! Varberg here we come!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier