Nya signaturbehandlingar på Kosta Boda Art Hotels spa

Inomhuspoolen med undervattensutställning på botten.

Kosta Boda Art Hotel har nya spabehandlingar som de vill att jag kommer och testar. Eftersom jag inte är särskilt svårövertalad på den punkten tar jag tåget till Kosta imorgon!

Det rör sig om två nya behandlingar; en för ansiktet och en för kroppen. Som jag förstått det blir dessa deras nya signaturbehandlingar. Startskottet för dem är egentligen den 1 april men jag kommer alltså att få möjlighet att testa dem under mitt besök imorgon och i övermorgon.

Ansiktsbehandlingen kallar de Art Glass Escape. Det speciella med behandlingen ska vara att de använder uppvärmd glaskonst för massage av nacke och dekolletage. Jag tycker nästan det låter lite…porrigt! Men jag kanske gör fel-associationer eftersom jag minns de ekivoka formerna på glaskonsten från förra besöket i rummen inredda av Åsa Jungnelius :-). Fast denna gång är glaskonsten av Bertil Vallien vilket ju passar bra för en ansiktsbehandling – han skapar ju ofta ansikten i glas.

Kroppsbehandlingen går under namnet Art Glass Feeling, en kroppsinpackning för både man och kvinna. Så mycket mer om den vet jag inte än, mer än att den lär innehålla någon form av skrubb om jag får gissa.

I samband med detta byter de också märken. Decléor åker ut, två nya åker in. Jag tänkte faktiskt hålla er på halster och avslöja först imorgon vilka märkena är… 🙂

Mer om allt så snart jag är på plats och har testat behandlingarna!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier