Kunglig kur på Ockelbo spa

På lördag är det prinsessbröllop! Hela stan kommer att gunga, vibrera, sjunga och hurra! Törs inte ens tänka på trängseln längs gatorna men planen är att vi ska ut och delta, och försöka se kortegen. Det är ju inte varje dag vårt land har ett kungligt bröllop på agendan!

Jag har försökt göra research på om Kronprinsessan Victoria kan tänkas ha ett favoritspa men inte hittat något. Jag har fått fram att hon varit på till exempel både Färna Herrgård och Lundsbrunns Kurort (båda har spa) men det verkar ha varit ”i jobbet” och inte på sin fritid, så om hon har besökt deras spa för att ta en behandling vet jag inte…

Jag tvivlar dock inte på att hon har en favoritanläggning när hon vill vila upp sig och ta det lugnt, inte minst för att hennes blivande make Daniel Westling är så hälsointresserad. Bara det borde ju vara ett gott tecken på att hon också satsar på sitt välmående…

Förmodligen är det inte i Ockelbo som Daniel och Victoria passar på att ta en massage men om du själv letar dig dit av nyfikenhet (för man har väl inte direkt “vägarna förbi”… :-)) så kan jag berätta att det faktiskt finns åtminstone två kroppsvårdsinrättningar där: Sofies Kroppsvård och Ockelbo spa!

Hos Sofie Almkvist, som driver Sofies Kroppsvård, kan man få sin behandling i polisens tidigare förhörsrum (!) – en lokal hon tagit över – och på Ockelbo spa finns den passande behandlingen Ockelbo Royal på menyn.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier