Ren inomhusluft viktigt i hemma-tider

Blueair i färgen lunargrey smälter in fint i vardagsrummet.

I Sverige tillbringar vi i genomsnitt cirka 90 procent av vår tid inomhus. Inomhusluft är upp till fem gånger mer förorenad än utomhusluft. Det påverkar vår hälsa och vårt välmående negativt på såväl kort som lång sikt. Inte minst i dessa tider när vi tillbringar allt mer tid i hemmet blir det än viktigare att vår inomhusluft är ren.

Saffron Red eller Buff Yellow?

Svenska Blueairs serie Blue är inte större än en papperskorg och ser ut som en högtalare. Den är designad så att den är enkel att placera och passar in i vilket rum som helst. Det går att välja färg så att den anpassas till färgskalan i hemmet. Vad sägs om Diva Blue, Dark Shadow, Saffron Red, Lunar Rock, Buff Yellow eller Crystal Pink? Storlek väljs efter hur stort rummet är för att få så effektiv luftrening som möjligt.

Blueair i färgen "buff-yellow" blir en energikick på hemmakontoret samtidigt som den ger renare inomhusluft.

En luftrenare i serie Blue filtrerar luftvolymen var tolfte minut. Blue Pure 221 passar för större rum upp till 50 kvadratmeter. Joy S är perfekt för mindre rum upp till 17 kvadratmeter som till exempel sovrummet eller hemmakontoret. Blue Pure 411 passar de mindre rummen upp till 15
kvadratmeter. Blue Pure 221 kostar 3 499 SEK inkl moms , Joy S kostar 1 799 SEK och Blue Pure 411 kostar 1 499 SEK. Prisavvikelser kan förekomma.

Ren inomhusluft med tyst teknik

Bakom de världsledande luftrenarna från Blueair finns den egna HEPASilent™-teknologin. Teknologin gör luftrenarna effektiva, tysta och att de skapar renare inomhusluft på kortare tid. Sammantaget fångar de upp 99,97 procent av alla luftburna partiklar med en storlek ned till 0,1 mikrometer, som till exempel damm, sotpartiklar, virus, bakterier och djurallergener.

Att de också är snygga gör inte saken sämre i tider som dessa då vi tillbringar så mycket mer tid hemma!

Blue-serien finns till exempel att köpa hos Clas Ohlson, NetonNet, Tretti och Webbhallen eller direkt hos blueair.com.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier