Svart turmalin gör min hud mindre röd

Trots mitt kilometerlånga inlägg igår (var det någon som orkade läsa?) så glömde jag att nämna musiken; inspelade ljud av tibetanska klangskålar som gjorde sig mycket bra till sessionens övriga anda….sen hände något lustigt också för jag var säker på att Aaron rörde sig i rummet med en fysisk skål för jag tyckte ljudet flyttade sig och liksom omfamnade mig från olika håll. Men nix, det var inspelat. Aaron sa att man kunde få lustiga sinnesintryck när man chakrabalanserar.

En annan sak apropå det jag skrev igår om produkter med kristaller och ädelstenar, är att jag har hittat en favorit; Dr. Hauschkas Intensive treatment (420 kr/40 ml). Det finns fem olika för allt från fet, ung hy till mogen torr samt för olika specialbehov däremellan.

Produkten används som en kur i en månads tid och sprayas på ansiktet – jag har gjort det både morgon och kväll. Sprayen innehåller både extrakt av olika läkeörter samt någon ädelsten beroende på vilken typ av hudproblem man vill behandla. Jag har nr 3 för känslig hy och den har fungerat över förväntan.

Jag har använt ungefär halva nu och min hy känns riktigt lugnad och inte sådär röd som den kan bli ibland. Enligt ingrediensförteckningen ska det vara tack vare den ovanliga ädelstenen svart turmalin, isört, getväppling och livsblad. Visst låter det härligt? 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier