Ofrivillig antiage-kur=biverkning av Alvedon

Vaknade upp med mindre värk men fortfarande med feber – och svullen och öm tunga. Jag sträckte ut den åt sambon som sa att jo nog ser den lite konstig ut…så jag stapplade mig iväg till badrummet för att kolla själv och fick en smärre chock. Den var helt grå-gul och såg superläskig ut! Tänkte nästan plåta den först men ni hade blivit så äcklade att ni förmodligen aldrig mer hade velat besöka sajten igen :-).

Nästa konstiga grej är att mitt ansikte ser ”hårdsolat” ut med fantastiskt slät hy! Så jag hade tänkt skriva att ”visste ni att feber kan vara rena skönhetskuren för hyn”! Men så kom jag på det. Jag åt ju Alvedon på löpande band igår, den starkare varianten dessutom. Under biverkningar framgår att bland annat ansikte och tunga kan svullna upp…inte konstigt då att det ser ut som om alla antirynkkrämer jag testar för tillfället verkligen fungerar :-).

Jag önskar att jag hade varit bra på örtbrygder, då kanske jag hade vetat vilken läkeväxt som kan sänka feber och lindra värk. I vilket fall som helst ska jag inte ta fler Alvedon, känns inget vidare med de där biverkningarna. Får hoppas feber och värk håller sig i schack så att jag står ut idag utan kemikalier.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier