Obalans botas med back-to-basic-tekniken

Min hy har plötsligt blivit sämre igen! Frågan är av VAD? Är det…

… Energising Cream från Matis Réponse Vitalité-serie som jag använt en tid nu? Jag tyckte nämligen, strax före det att vi åkte till Gran Canaria, att jag hade fått tillbaka min bubbliga hy i pannan, men så gav det sig när vi var på resan (jag hade inte med mig krämen dit…).

….att jag slarvat och ibland tagit The Body Shops rengöringskräm med gurka istället för mina dyrbara droppar av Babors 2-fas rengöring (olja + aktivator)? Samtidigt är det så få tillfällen jag använt den och jag har svårt att tro att dessa produkter som man tvättar av ska ha så stor effekt. Jag tror snarare att allt man lämnar kvar på huden gör större skillnad.

…eller är det på grund av någon mineralmakeups-foundation i puderform som jag håller på att testa nu?
Det sägs ju att trots att detta ska vara det mest rena sminket man kan ha så finns det fortfarande vissa ämnen som personer med känslig hy kan reagera på. Till exempel bismuth oxichloride. Dessutom är inte alla mineralpuder så rena som de vill påstå…

Vad det än är så blir det back to basic som gäller nu för att komma i rätt hudfas igen. Nu får ansiktet vila från nya produkter och tester en tid så får vi se!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier