Rustad för svettig uppgift: som prisutdelare på Grand Travel Award!

Något roligt har hänt; jag har fått ett ärofyllt uppdrag! Häromdagen blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att vara prisutdelare på resebranschens stora årliga event och fest; Grand Travel Award!

Platsen är Grand Hotell i Stockholm dit det kommer runt 650 personer för att närvara vid detta stora evenemang som hålls av Travel News, en av mina uppdragsgivare.

Kategorierna, för ja, jag har fått flera priser att dela ut på min lott, är Internationellt Kryssningsrederi och Rederi. Att just jag blev tillfrågad är förstås för att jag skriver nästan lika mycket om kryssningar som jag gör om spa (även om jag inte har någon kryssningsblogg tyvärr…det hade varit kul, om jag hade haft tid :-)).

Som ni säkert vet – eftersom jag skrivit om det många gånger här på bloggen – så författade jag ju för ett par år sedan även ihop Sveriges första bok om kryssningar; Kryssa inte utan mig. Den är för övrigt på rea nu både på Adlibris och min egen sajt för boken, så passa på att köpa ett eller flera ex nu – vare sig ni själv är nyfikna på att lära mer om kryssningar eller vet någon som ni gärna skulle vilja ge bort boken till som present.

I alla fall så måste jag nu lägga upp en plan. Inte bara för vad jag ska säga utan också för vad jag ska ha på mig, och då menar jag inte kläder (även om det är en viktig fråga också):
Mejkar jag mig med bäst-i-test-mineralpudret (som jag nu vet eftersom jag är klar med min artikel om detta för Amelia)?
Vilken doft ska jag bära? (Förmodligen min specialinköpta baserad mest på eteriska oljor direkt från Frankrikes parfymmecka…)
Och ska jag vara modig och köra med en eko-deo…? Jag menar – risken är ju att detta blir ett svettframkallande uppdrag så klarar jag mig utan aluminiumsalt under armarna? Ja, det blir det ju ett perfekt tillfälle att ta reda på! 😉

Lova att ni håller tummarna för mig nästa onsdag när detta stora event går av stapeln! Även om jag inte hör till kvällens viktiga personer så kommer jag ju ändå stå i rampljuset, så det klart man vill göra bra ifrån sig :-).

2 thoughts on “Rustad för svettig uppgift: som prisutdelare på Grand Travel Award!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier