Ny detoxmetod nu tillgänglig i Stockholm

Idag hade jag ett lunchmöte med Annika Panotzki som driver hälsocentret Buddha Spa tillsammans med sin partner Fredrik Binette. Vi har haft kontakt och setts ett par gånger genom åren (sök på ”Buddha Spa” här på bloggen). Det har alltid varit lika spännande och givande. Annika är en sann person att inspireras av som följer sitt hjärta, inget är halvhjärtat, bara det bästa är gott nog åt hennes kunder.

Nu har Annika tagit sitt breda kunnande inom mat och hälsa till en ny nivån när hon sammanför allt i en treveckors kur/kurs som hon kallar Consciuos Detox. Otroligt spännande och förmodligen kommer jag köra detta så snart schemat tillåter.

Jag känner hur hela min kropp skriker efter rening och balans så jag längtar verkligen att få sätta igång! (Jag måste bara kurera mig från förkylningen jag gått och dragit på i en månad snart…) Det blir nog tufft men jag ser verkligen fram emot att se vad det kan ge. Självklart kommer ni i så fall kunna följa min väg genom dessa detoxveckor (inklusive hjärta, smärta, eufori och tårar?) här på bloggen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier